Profiel

Tijdelijke bouwplaatsbeveiliging of locatiebeveiliging is vandaag de dag een noodzaak. Diefstal en vandalisme kosten jaarlijks veel geld en frustratie.

Niet alleen directe schade door inbraak en vernieling, maar zeker ook de indirecte gevolgschade zoals vertraging en het niet halen van deadlines en opleverdata is aan de orde van de dag. BouWatch is dé innovatieve oplossing voor beveiliging van tijdelijke locaties en (bouw)projecten. Van bouwplaatsen tot grote evenementen en van autobedrijven tot windmolenparken: u vindt ons overal. Afgelopen jaren hebben we een enorme groei doorgemaakt en meer dan 10.000 locaties beveiligd. BouWatch onderscheidt zich door de aanwezigheid van een eigen meldkamer met bijbehorende voordelen als een hoge pakkans, geen valse meldingen en snel handelen bij incidenten doordat beelden 1 op 1 doorgezet kunnen worden naar de politie.

BouWatch biedt sinds 2010 een compleet assortiment aan tijdelijke beveiligingsoplossingen. Meer dan 30 bedrijven uit de CoBouw top 50 vertrouwen voor hun bouwplaatsbeveiliging volledig op BouWatch. 
Ook voor de kleinere bouwers in onder andere de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infra is onze oplossing uitermate geschikt. Beveiliging van uw locatie was nog nooit zo snel en slim als met het unieke BouWatch systeem. BouWatch is een jonge, snel groeiende organisatie die haar klanten door heel Europa ontzorgt op het gebied van tijdelijke beveiliging. Als echte dienstverlener staan wij voor onze kwaliteit en klanttevredenheid. Onze mensen werken verspreid door heel Nederland, Duitsland, België en Engeland.


Voordelen BouWatch

Bekijk meer informatie over onze voordelen.

BouWatch: tijdelijke beveiliging
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd!
  • Meer dan 10.000 locaties beveiligd
  • Eigen gecertificeerde meldkamer & PAC
  • No cure, we pay!
Project uitgelicht
Archeologisch onderzoek
Zij gingen u voor

Meer dan 30 bedrijven uit de CoBouw top 50 vertrouwen voor hun bouwplaatsbeveiling volledig op BouWatch. 
Ook voor de kleinere bouwers in o.a. de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infra is onze oplossing uitermate geschikt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?