Bouwplaatsbeveiliging

Jaarlijks wordt voor tientallen miljoenen euro’s schade geleden op bouwplaatsen.

Door diefstal en vandalisme wordt jaarlijks voor tientallen miljoenen euro’s aan schade toegebracht aan bouwplaatsen, waardoor het noodzakelijk wordt deze te beveiligen. Er wordt hierbij zowel directe als indirecte schade geleden door ongewenste bezoekers. Bij directe schade kan men denken aan vermissing/vernieling van bouwmaterialen en machines. Indirecte schade wordt veelal geleden doordat uw bouwproject vertraging oploopt en de deadlines niet worden gehaald, dat dit hoge kosten met zich meebrengt is vanzelfsprekend. De indirecte schade die ontstaat is doorgaans vele malen hoger dan de direct geleden schade, dat weet u als bouwtechnisch specialist als geen ander. Door tijdig uw bouwplaats te voorzien van een beveiligingssysteem voorkomt u veel potentiële schade. 

BouWatch biedt tevens verschillende flexibele oplossingen waardoor u er ook voor kunt kiezen uw bouwplaats gedurende een bepaalde fase (extra) te beveiligen. Zodra het bouwproject vordert is het bijvoorbeeld raadzaam extra beveiliging te plaatsen aangezien er dan steeds meer waardevolle componenten aanwezig zijn op de bouwplaats. Waardevolle spullen voor dieven zijn namelijk onder andere koperkabel, CV-ketels, meterkasten en sanitaire voorzieningen. Omdat er zoveel gebeurt op bouwplaatsen, is het raadzaam de beveiliging al in uw begroting op te nemen.

Gerelateerde producten:

Beveiliging is maatwerk. Wij adviseren u dan ook graag bij de geschikte oplossing voor uw situatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Voordelen BouWatch

Bekijk meer informatie over onze voordelen.

Voor 16:00 uur besteld, morgen beveiligd!

Voor 16:00 uur besteld, morgen beveiligd!

Standaard opgeleverd met Kiwa-certificaat

Standaard opgeleverd met Kiwa-certificaat

No cure, We pay!

No cure, We pay!

Meer dan 10.000 locaties beveiligd

Meer dan 10.000 locaties beveiligd

 Eigen meldkamer & Politie Live View (PAC)

Eigen meldkamer & Politie Live View (PAC)

Korting op verzekeringspremie of eigen risico

Korting op verzekeringspremie of eigen risico

BouWatch: tijdelijke beveiliging
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd!
  • Meer dan 10.000 locaties beveiligd
  • Eigen gecertificeerde meldkamer & PAC
  • No cure, we pay!
Project uitgelicht
Archeologisch onderzoek
Zij gingen u voor

Meer dan 30 bedrijven uit de CoBouw top 50 vertrouwen voor hun bouwplaatsbeveiling volledig op BouWatch. 
Ook voor de kleinere bouwers in o.a. de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infra is onze oplossing uitermate geschikt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?