Aanwezigheidsregistratie

Altijd inzichtelijk wie er aanwezig is op uw bouwplaats.

U bent als hoofdaannemer verantwoordelijk om inzichtelijk te hebben wie er aanwezig is op uw terrein. U dient te weten wie zich op een willekeurig moment op uw terrein bevindt, in geval van inspectie of bij calamiteiten. Mocht er bijvoorbeeld een incident plaatsvinden, dan dient u precies in kaart hebben wie er aanwezig is, zo kunt u het terrein accuraat ontruimen en er zeker van zijn dat er niemand achterblijft. Tevens kan er worden teruggekeken voor aansprakelijkheid achteraf. Dit kan relevant zijn op het moment dat er bepaalde gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. Door terug te kijken in de aanwezigheidsregistratie weet u direct wie er eventueel in aanraking kunnen zijn geweest met deze stoffen.

BouWork Presence verzorgt uiteraard ook op een slimme manier de urenregistratie. U kunt gemakkelijk overzichten (weekstaten) genereren voor uw administratie of voor de controle van declaraties van onderaannemers. Een koppeling met uw eigen administratiepakket behoort ook tot de mogelijkheden.


Gerelateerde oplossing:


Voordelen BouWatch

Bekijk meer informatie over onze voordelen.

BouWatch: tijdelijke beveiliging
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd!
  • Meer dan 10.000 locaties beveiligd
  • Eigen gecertificeerde meldkamer & PAC
  • No cure, we pay!
Project uitgelicht
Archeologisch onderzoek
Zij gingen u voor

Meer dan 30 bedrijven uit de CoBouw top 50 vertrouwen voor hun bouwplaatsbeveiling volledig op BouWatch. 
Ook voor de kleinere bouwers in o.a. de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infra is onze oplossing uitermate geschikt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?